Graadsverhogingen oktober 2023

Gisteren waren er graadsverhogingen waarbij 8 judokas een NIEUWE GORDEL in ontvangst mochten nemen en ook velen een streepje verdienden. Proficiat aan alle geslaagden !

5de Kyu: Mathias, Matthew, Arthur, Lore, Thawin

4de Kyu: Aline

3de Kyu: Billie en Hailey

 

Laatste graadsverhogingen seizoen 22-23

Voor alle groepen hadden we op 24 mei 2023 onze laatste graadsverhogingen van het seizoen voorzien. De progressie van elke judoka is leuk om te zien. We mogen fier zijn op jullie! #proficiat!

 

"Strong as a mother" training

Strong as a mother training.

In aanloop van moederdag hebben onze judoka's hun grootste fan, steun en vriendin uitgenodigd op de tatami. En of het een leuke training was! Zeker voor herhaling vatbaar.

Een foto album van de 2 sessies vind je op onze interne FB pagina.
 

Multi move hocus pocus.

Onze multimovers in volle actie. Wat een leuke groep!

 
 
 

Vicky slaagde voor initiator G judo!

Vicky slaagde met glans voor de opleiding initiator G-judo. Ze leerde hoe je omgaat met judoka's met een beperking, kreeg een inzicht in de G-judo context en reglementering en veel praktische richtlijnen.

#judoVoorIedereen!
 

Nieuwe 1ste Kyu

Ippon Ryu heeft er een nieuwe 1ste Kyu bij. Proficiat Joni met je nieuwe graad na een sterk examen. En nu de stap durven zetten naar die zwarte gordel.

•FierOpJoni!

 

Prettige Feestdagen!

Het volledige Ippon Ryu team wenst jullie een voorspoedig en gelukkig 2023!

 

Sinterklaas feestje

Op ons succesvol sinterklaas judofeest met alleen maar winnaars kregen we hoog bezoek. De sint en pieten waren verrast door jullie kunnen en door jullie wilskracht!

Doe zo verder!

Tijd voor de vrijwilligers die alles in goede banen geleid hebben was er niet. Maar ze lieten nog een boodschap achter.

De vele foto’s die genomen werden zullen terug te vinden zijn in de ippon ryu brugge facebookgroep

Hier komt de tekst

 

Graadsverhogingen 23 november 2022

Een bezige woensdagnamiddag in Ippon Ryu Brugge. Heel wat judoka's behaalde met glans een nieuwe graad of een streepje op de huidige graad. Dit toont dat er de afgelopen maanden goed werk geleverd werd. PROFICIAT aan iedereen!

#Doezovoort!

OKAN meets Ippon Ryu Brugge.

Vandaag werd een tweede stapje gezet in ons OKAN-Project. Na een eerste verkennende initiatie in het KTA, verwelkomden Peter & Vicky de OKAN-jongeren in onze eigen dojo in Tempelhof. Zo leren ze onder andere ook gebruik maken van het openbaar vervoer en leren ze de weg kennen naar Ippon Ryu Brugge. Iedereen was supergemotiveerd en het was leuk om zien hoe al deze jonge gasten eventjes hunzorgen konden opzij zetten en volop konden genieten van de judo-sport.

Hopelijk kunnen we hieraan een vervolg breien en zien we deze jongeren regelmatig terug.

 

Pagina's