MultiMove is het bewegingsprogramma van de Vlaamse overheid. Het heeft tot doel om de motorische ontwikkeling bij kinderen van 4 tot 6 jaarte stimuleren. Ook al noemen wij het soms "kleuterjudo", ze leren ervooral de 12 basisvaardigheden aan zoals rollen, springen, kruipen, klimmen, ...Het aandeel judo is eigenlijk nog heel miniem.

Liesbeth, Wendy, Vicky en Mira hebben hiervoor een speciale opleidinggevolgd en zullen er alles aan doen om uw ukkepuk de tijd van z’n levente geven!

We starten met de eerste les op 24 februari om 16u15 in onze gevechts-sportzaal Tempelhof te St.-Pieters Brugge. In de paasvakantie nemen weeventjes rust, om vanaf 21 april er terug elke woensdagnamiddag tot 17u00 in te vliegen. De laatste les is op 12 mei.

Wij kunnen u dit 10-delig lessenpakket aanbieden aan €50. Inschrijvenkan online op www.judo-ipponbrugge.be/multimove tot vrijdag 19 februari.

Om alles vlot en kwalitatief te laten verlopen beperken we het aantal inschrijvingen wel tot 10 deelnemers. Inschrijving is pas geldig na storting van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer BE75 7380 3796 8751met de vermelding MultiMove + naam van deelnemer.

Nog vragen: liesbetheveraert@hotmail.com of 0485 68 01 94

Niet twijfelen! Formuliertje invullen en er gewoon voor gaan!

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.